Tekst: Promo

Želite moderno i kreativno uređen prostor, a da ne morate da potrošite mnogo novca? Pronašli smo savršeno rešenje za postizanje tog cilja. Ovi detalji izmeniće izgled svake prostorije, a neće vam biti potrebni ni majstori, ni ušteđevina, ni trošenje godišnjeg odmora na radove.

Crna montažna podna polica je višenamenska – može poslužiti kao mini biblioteka za knjige i/ili časopise, može biti kuhinjski element, može se staviti u kupatilo, ili pak u spavaću sobu. Šta god da zamislite, moguće je. Ne zauzima puno mesta, a s obzirom na to da je crna, uklapa se uz sve boje zidova. Njene dimenzije su 130 cm (visina) x 41 cm (širina) x 31 cm (dubina) i ima ukupno 5 nivoa za odlaganje stvari.
Cena je trenutno snižena i može biti vaša za samo 1.557 rsd. Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0520 svakog radnog dana. Dostava za ovu policu je besplatna.

polica
Promo 

Predsoblje predstavlja prostoriju koja pruža prvi utisak gostu kada uđe u vaš stan, kuću ili radno mesto. Zato je veoma važno da ono bude i sređeno kako bi se gost osetio dobrodošlim. U tome nam pomažu pažljivo odabrani elementi kao što je čiviluk. Predstavićemo vam 2 modela sa kojima ne možete da pogrešite.

Čiviluk T0011 je podni, ukupne visine od 170 cm. Prečnik baze je 32 cm, a materijal mermer. Gornja strana ima visoki sjaj, dok je sa bočne strane mat. Drška je od metala i čelika, crne mat boje. Zakačaljke su ravne, ali im je pozicija takva da stvari ne mogu spadati sa njih. Cena čiviluka je 4.500 rsd. Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

T0012 čiviluk takođe je podni, crne boje, visine 170 cm. Baza je od mermera, prečnik joj je 32 cm, gornja strana ima visoki sjaj, dok je sa bočne strane mat. 

Drška je od metala i čelika, crne mat boje. Zakačaljke su ravne, sa punim krugovima na vrhu, što mu daje poseban moderan šmek. Cena čiviluka je 4.500 rsd. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*Garancija na čiviluke iznosi 2 godine.

civiluk
Promo 

Akrilni zidni sat Leptiri pruža nežnost svakoj prostoriji, dok je ujedno moderan i kreativan. Srebrne je boje sa efektom ogledala, dimenzija 25 x 25 cm, a dekorativnih leptirića (koji su različitih dimenzija) ima 10. Sat je samolepljiv i nema sekundaru. Njegova cena je 1.800 rsd, možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Garancija na sat iznosi 2 godine.

sat
Promo 

3D zidni satovi postali su jedan od napopularnijih trendova za uređenje. Ne iziskuju puno novca, vrlo lako se montiraju i sve što vam je potrebno jeste prazan deo zida.

Model T4311B jedan je od najtraženijih. Crne boje, sa mešavinom slova i brojeva visokog sjaja i različitih veličina zaista daje prostoru poseban izgled i mami oduševljenje svih. Njegove razmere su 1 x 1 metar, materijal je eva pena sa zadnje, a plastika akril sa prednje strane. Može da se lepi na sve podloge i moguće ga je odlepiti uz minimalne tragove na zidu. Centralni deo sa kazaljkama se kači na ekser, a dužina kazaljke za minute (najduže kazaljke) je 35 cm. U kompletu se dobija uputstvo i lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva, kao i uputstvo sa slikama. Cena sata je 2.390 rsd, možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Garancija na sat iznosi 2 godine.

sat
LepaiSrecna