Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uređenje prostora

MAKSIMALNO ISKORIŠĆENA GARSONJERA: pametno dizajniran, vedar i lepo opremljen stan (FOTO)

Autor Ivana Martic
Autor Ivana Martic

Ova mala garsonjera može nas dosta naučiti o pravim načinima korišćenja male kavadrature!

Izvor: Foto: Hey! Cheese

Neki od nas konstantno tragaju za načinima da poboljšaju svoje garsonjere i njihove male kvadrature a da ih pritom ne menjaju drastično!

Drugi žele da otkriju nov način da ispune svoj izuzetni enterijer nekim sezonskim šmekom. Međutim, najčešća zagonetka dizajna urbanih stanova je mogućnost za povećanje raspoloživog prostora.

Kako bismo sve pojednostavili, dovoljno je reći da svi mi koji živimo u gradovima želimo da iskoristimo svoj prostor na najbolji mogući način. Smešten u užurbanom naselju Tajpeja, Apartment X dizajnirala je kompanija KC Desing Studio, a cilj je bio kompletno iskorišćavanje vertikalnog prostora koji enterijer ovog malog stana nudi.

Author: Hey!Cheese Copyright: Hey!Cheese
Izvor: Foto: Hey! Cheese

Mala jedinica nudi 40m2 dostupnog prostora, tako što su arhitekte uspele da kreiraju potkrovni deo kako bi omogućili nešto više kvadrata bez preteranog zatvaranja i gušenja dostupnog enterijera. Jedan deo poktrovne konstrukcije zauzimaju ostavinski prostor i spavaća soba, pružajući predivan pogled na dnevni boravak ispod.

Software:Adobe Photoshop CS5.1 Windows Created: 2018:11:05 11:14:15
Izvor: Foto: Hey! Cheese

Odmah ispod mezanina kreirani su prostor za učenje i kućna kancelarija, a on se nalazi tu upravo zbog činjenice da je u njemu prostor za stajanje krajnje ograničen. Dnevni boravak je mali i smešten je odmah do daleko prostranije funkcionalne kuhinje i trpezarije. Blago definisanje svih površina i funckionalnosti nije sprečilo savršenu fluidnost i njihovu zajedničku kompoziciju.

PROČITAJTE JOŠ: TRENDI IDEJE ZA UREĐENJE MALOG KUPATILA: saveti i trikovi uz pomoć kojih će kupatilo izgledati moderno i veće

Odvojeno od potkrovnog nivoa spavaće sobe, ostale karakteristike koje štede prostor unutar ovog tajvanskog doma, uključuju modularne zidne jedinice za odlaganje stvari, koje omogućavaju promenu enterijera prema potrebama vlasnika i TV jedinicu prepunu polica. Pametno dizajniran, vedar i lepo opremljen stan koji ispunjava dah sofisticiranosti.

POGLEDAJTE U GALERIJI KAKO OVA GARSONJERA IZGLEDA IZ SVAKOG UGLA!

Tekst: N. Đ.

Izvor: Moj enterijer

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...