Džejms Hong bavi se dizajnom enterijera, a od jednog neurednog i zapuštenog stana napravio je moderan dom, piše Lepa & srećna.

Iako je ovaj stan u Njujorku bio u vrlo lošem stanju, Džejms je u njemu video potencijal. Od stana od 46 kvadrata Džejms je napravio udoban dom sa kancelarijom za rad. Kako bi uštedeo prostor, napravio je minijaturno kupatilo, a najzanimljivije je što je lavabo napravio od lonca za kuvanje. Vrata na kupatilu su klizna kako bi maksimalno uštedeo prostor.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠE PROŠIRENJE ZA PORODIČNU KUĆU: evo kako da napravite dodatan prostor za kuhinju, trpezariju i spavaću sobu (FOTO + PLAN GRADNJE)

U modernoj kuhinji nalazi se puno detalja, ali i vešto skrivenih uređaja. Tako je šporet skriven u radnoj ploči iz koje se lako izvlači, kao i aspirator

Pošto ima puno knjiga, a živi u malom prostoru, Džejms se lako dosetio kako da reši problem prašine. On preko police sa knjigama prevlači klizna vrata od ornament (reljefnog) stakla.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO OD SAMO 28 KVADRATA NAPRAVITI FANTASTIČAN DOM: oduševiće vas neverovatno praktičan raspored i nameštaj u ovom malom stanu (VIDEO)

U stanu je napravljen praktičan raspored, a mnogi delovi nameštaja i detalji napravljeni su od recikliranog materijala.

Stan izgleda luksuzno i moderno, u njegovu adaptaciju uloženo je puno truda, zato izgleda kao pravi mali moderan zamak!

Pogledajte ceo stan u video prilogu!

Izvor: Lepa & srećna