Modni dizajner Tomi Hilfiger prodaje kuću u Majamiju koja izgleda potpuno drugačije od svakog doma, a pogled na okean i terasa će vas oduševiti, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: INTERNET JE ODUŠEVLJEN - OVA LEPA KUĆA GRADI SE ZA SAMO 10 MINUTA: zavirite u štedljivu montažnu kuću od kontejnera (VIDEO)

Još 2018. godine dizajner je želeo da proda ovaj luksuzni dom za 27,5 miliona dolara, a pošto još uvek nije našao kupca, ove godine spustio je cenu za 4 miliona. 

Ova velika kuća nalazi se na atraktivnom i divnom mestu, a ima i izlazak na okean oko 30 metara, kao i veliki bazen.

U kući se nalazi 7 spavaćih soba, 8 kupatila i 4 kupatila sa tuš kabinom. Takođe, poseduje dnevnu sobu, trpezariju, bar, kuhinju, dečiju sobu, garderober, sobu za medije i lift. U predsoblju se nalaze raskošne spiralne stepenice i veliki kristalni luster.

PROČITAJTE JOŠ: Raskošna kuća sa bazenom i baštom na krovu: zavirite u modernu i otmenu vilu za ljubitelje luksuza (FOTO)

U kući dominiraju jarke boje i igra geometrije, zato ceo dom izgleda jedinstveno. Skoro svi zidovi su uređeni u jarkim bojama u kombinaciji sa belom, ali najviše nas je iznenadilo crno-belo kupatilo koje izgleda vrlo atraktivno i zanimljivo, ali morate se složite da je sigurno nepraktično i nefunkcionalno.

Iako je ova kuća apsolutno originalna i na predivnom mestu, mnogi su komentarisali da ne bi mogli da žive u domu ovako jarkih boja i detalja. Ali, sigurni smo da bi retko ko odoleo ovom fantastičnom pogledu sa terase.

Kliknite OVDE da listate slike moderne i neobične kuće modnog dizajnera!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Modni dizajner Tomi Hilfiger ima neverovatan moderan dom kakav do sada niste videli - zavirite u njegovu kuću, a kupatilo će vas šokirati!