Oduševiće vas jednostavnost i prozračnost ove prelepe kuće u Dorsetu, na južnoj obali Engleske, piše Lepa&Srećna.

Ovu savremenu kuću odlikuju sjajan i moderan dizajn a i lokacija koja ju je učinili jednom od najlepših građevina na obali mora u ovom delu zemlje.

PROČITAJTE JOŠ: Raskošna kuća sa bazenom i baštom na krovu: zavirite u modernu i otmenu vilu za ljubitelje luksuza (FOTO)

Jednostavno uređenje ovog doma i prelepi beli nameštaj čine ovu kuću otvorenom i prozračnom. U koju god prostoriju da zakoračite, imate osećaj da ste baš na obali vode jer su ogromni prozori okviri otvorili kuću i pružaju fantastičan pogled na more. 

Ovaj luksuzni dom prostire se na 1200 kvadrata, a u njemu ćete naći pet spavaćih soba, tri dnevne sobe, prostrane kancelarije, bioskopske sale, lukusuzan zatvoreni bazen, saunu, teretanu, svlačionice i vinski podrum.

PROČITAJTE JOŠ: MODERNA RUSKA VIKENDICA OSVOJILA INTERNET: ova prelepa montažna kuća spremna je za useljenje za 10 dana (FOTO)

Najlepši pogled na luku pruža se sa terasa, a bašta ima privatan izlaz na more. Tu je i pomoćna jednosobna kućica na ulazu, kao i kućica za čamce. 

Jednom rečju, pravi raj na obali mora.

Kliknite OVDE da u galeriji pogledate slike ove luksuzne kuće na obali mora!

Izvor: Lepa&Srećna

LepaiSrecna Veličanstvena kuća koja se prodaje za 8.75 miliona s razlogom se poredi s hotelom sa pet zvezdica!