"U ovaj dom ja sam se uselila 2012. godine. Živimo u kući na selu i imamo dva stana. 

Ja sam sebi stan sredila dole u kući, dok mama i tata žive na spratu. To je bila već stara kuća i zato sam odlučila da sve renoviram i složim po svom ukusu. Ranije je u prizemlju živela moja baka.

PROČITAJTE JOŠ: Kako sam uredio svoj stan: Najdraži detalji i svetle boje čine moj dom jedinstvenim

Stan ima oko 90m2. Imam veliki dnevni borovak, kuhinju, ostavu, veliko kupatilo i dve sobe. Već sam godinama govorila da će moj stan - kada ga jednom budem uredila - biti u beloj, sivoj i crnoj boji. To je kombinacija u kojoj se ja, nekako, dobro osećam.

Ipak, nisam htela da tu bude previše crne boje, jer se na njoj previše vidi prašina!

PROČITAJTE JOŠ: Ešton Kučer raznežio sva ženska srca sveta: tajno renoviranje mamine kuće za Dan majki (FOTO + VIDEO)

Inače, sve ideje za stan sam osmislila sama i radila sam sve od početka. Sve staro je izbačeno, uveli smo novu struju tako da imam mnogo više lampi i utikača u kuhinji za sve male aparate.

Laminat sam pronašla na internetu i danas mi je i dalje lep. Izbor nameštaja mi je bio lak jer sam znala da će sve biti belo i sa visokim sjajem. I danas bih se odlučila za to isto.

PROČITAJTE JOŠ: Dizajnerske ideje za vaš stan: kako da uredite dom suvenirima i detaljima koji odražavaju vašu ličnost (FOTO + VIDEO)

Olakšavajuća okolnost je što sam u dnevnoj sobi imala dosta mesta - reč je o 40 kvadrata - pa mi nije bilo teško da pronađem plakar i sofu. 

Odlučila sam da u i u dnevnoj sobi i u kuhinji spustim plafon tako da je ugrađeno mnogo LED lampi tako da se lako reguliše količina svetla. 

Imala sam puno ideja o tome šta ću sve napraviti, a sa savetima su mi mnogo pomogli  tata, mama i dečko. Ipak, znate i sami da je ženama važno da sve u stanu ne bude samo lepo već i praktično. Zbog toga sam kuhinjom veoma zadovoljna jer se ništa ne poznaje na visokom sjaju. Duž cele kuhinje postavila sam ogledalo koje čistim svakog dana čim završim s kuvanjem - samo poprskam sredstvom za čišćenje i izbrišem, odmah zablista. Razmišljala sam i o staklu s motivma (limun, kokos, ruže), ali sam znala da ću se brzo zasititi.

Sada imam još u planu da renoviram spavaću i dečiju sobu. Imam već ideju, biće to u mom stilu.

PROČITAJTE JOŠ: Vaše bašte, jul 2015: vrt porodice Milijanović iz Lajkovca koji je osvojio Fejsbuk (FOTO)

Volim da mi je u kući sve spremljeno - mada su mi neki na Fejsbuk stranici "Moj stan" rekli da izgleda "sterilno", smeška se Sandra. Ali ja se ovako dobro osećam. Imam puno ukrasa sa slikama kojima menjam okvire i koji donose nov izgled. 

U mom stanu ima puno ljubavi i topline iako nema šarenila ni puno boja. Jednostavno, ne volim da imam kuću prepunu sitnica!

Svako ima svoj ukus, ali za sada mi je baš lepo da živim u ovom crno-belom svetu... Volim ga i svakog dana se s radošću vraćam kući!", kaže Sandra!

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Ne pamtimo da se na Fejsbuk stranici "Moj stan" razvila ovakva polemika kakvu je izazvao stan Sandre Sabo! Kako je nastalo minimalističko carstvo u beloj, sivoj i crnoj boji ispričala nam je Sandra lično...