Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uređenje prostora

Praktični elementi za urednu kuhinju

Autor Redakcija
Autor Redakcija

Koliko god da nam je važan izgled kuhinje, toliko su svakoj domaćici neophodni i praktično organizovani elementi. Svi oni minuti koji posvetimo unutrašnjem rasporedu uštedeće vreme, energiju i dobro raspoloženje ukućanima.

Izvor: Foto: Promo / Stoneham

Klasičan ili moderan dizajn, svetle ili tamne boje, jednostavni ili kitnjasti detalji… sve su to pitanja na koja odgovori zavise od ukusa, mode, veličine prostorije, pa čak i dizajna u ostalim delovima stana.

Međutim, kad je reč o unutrašnjem rasporedu, svi dele isto mišljenje – kuhinjski elementi treba da imaju što praktičnije organizovanu unutrašnjost. Što više elemenata na izvlačenje, sređene fioke s pregradama, anti-slip presvlake na policama i organizeri pomoću kojih se sadržaj s lakoćom vadi… to je repertoar kompanije “Stounhem” čiji je fokus na detalje za kuhinjsku organizaciju već legendaran.

Više: Brzinsko detaljno čišćenje: 16 jednostavnih koraka do blistave kuhinje

“Kuhinja nije samo mesto na kojem se priprema hrana”, kažu u Stounhemu. “Kuhinja je prostorija u kojoj jedemo, radimo, igramo se, stvaramo, ćaskamo, zabavljamo se… i još mnogo toga.” Uz dobru organizaciju koju garantuje ova engleska kompanija sa tradicijom dužom od 140 godina, zabava je, svakako, zagarantovana.

Više: Za ljubitelje rustike: tradicionalna kuhinja od drveta i kamena

Izvor: Lisa / Moj stan

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...