Svi volimo da odlazimo u kupovinu, posebno kada je u pitanju garderoba, ali to ne znači da odmah morate da pobacate staro. Svima je poznato da se nekada stvari čuvaju jer se vodimo onim starim pravilom da se moda uvek vraća, ali sigurno vam se desilo bezbroj puta da na te stvari poptpuno zaboravite iako taj model ponovo postane aktuelan u nekom trenutku, piše Lisa.

PROČITAJTE JOŠ: 5 odličnih trikova praktičnih ljudi: evo šta sve možete da napravite od jedne plastične flaše (VIDEO + URADI SAM)

Onda prilikom promene godišnjih doba vi menjate majice za džempere ili farmerke za suknje i naletite na par farmerica koji ste toliko dugo čuvali, međutim, usled dugog stajanja džins je izgubio svoju boju, a vama pravi samo dodatan haos i zauzima mesto u ormanu.

Umesto da ga bacite, razmislite šta bi sve mogli da uradite sa njima, a ako vam zafali malo mašte i kreativnosti, tu su ovi praktični i jednostavni saveti.

Sve što vam je potrebno, pored starih, otrcanih farmerki, jesu makaze, igla i konac, a ako niste toliko vešti sa šivećim priborom tu je lepak.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) Uradi sam: originalna lampa po vašem ukusu

Napravite atraktivnu kecelju, jastučić za igle, novčanik ili držač za alat i udahnite nov život starom džinsu.

Genijalno!

Izvor: Lisa