Kako biste imali više prostora u malom stanu predlažemo vam zanimljive ideje za modularni krevet, stočiće i komode mladog arhitektonskog para iz Moldavije koji na dizajnerskoj sceni nastupaju pod nazivom "Curly Studio".  

Njihov dizajn je jednostavan i čistih oblika, a mi smo za vas izdvojili moderan nameštaj koji ćete rado koristiti od studentskih dana pa sve do prvog sopstvenog domaćinstva kada bude osnovali svoju porodicu.

Mladalački i atraktivan, ovaj set će se lako premeštati i seliti, kao i uklapati u iznajmljene stanove raznih kvadratura! 

Veštiji stolari mogu vam napraviti ove komade od čistog drveta, a ako želite da se sami oprobate, poručite delove od belog univera i - počnite da sklapate.

Fioke u garnituri, u krevetu - sve su to praktični načini za dobijanje viška prostora za odlaganje stvari u manjem domaćinstvu.

Uzdignute platforme jednostavnih oblika mogu da posluže kao osnova za spavanje, ali i da budu podnožnje garniture za sedenje u dnevnoj sobi. Ukoliko planirate čitav set za sobu - samo se pobrinite da garnitura i stočić budu u istoj boji! 

Ukoliko bi vam dobro došla još praktičnija varijanta, dodajte stočiću točkiće, tako da ga sa lakoćom možete pomeriti bilo gde da vam zatreba. Takođe, ako u fiokama želite da držite teže predmete, najbolje je da i na njih ugradite točkiće.

Ako se pak odlučite za modularni krevet, dobijate dodatni prostor za odlaganje posteljine, ćebadi... vaša spavaća soba će izgledati znatno urednije!

U našoj FOTO-GALERIJI pogledajte nacrt koji vam može pomoći da sami napravite ovaj nameštaj!

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Ništa lepše od praktičnog nameštaja u malom stanu - uz ove ideje, vaš stan će izgledati uredno, a kombinacije su skoro bezbrojne...