Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uradi sam

URADI SAM: praktična komoda za kuhinju, kupatilo ili dvorište

Autor Marija Micanovic
Autor Marija Micanovic

Kad vam dosade aliminijumski roštilji, plastične korpe za veš ili viseći ormarići za začine, vreme je da uzmete alat u ruke i napravite komad nameštaja koji možete koristiti skoro u svakom delu doma!

Izvor: Foto: Promo / Ladygoats

Ova univerzalna komoda je jednostavna, ali i višenamenska. U klasičnoj kombinaciji materijala: drvo + metal, neće izaći nikad iz mode i služiće vam u bašti kad roštiljate ili pak u kuhinji kao pomoćna radna površina. Takođe, po svojoj univerzalnosti, možete je koristiti i u kupatilu, tako što imate posve novu mogućnost odlaganja prljavog veša sa malim policama za prašak i deterdžent.

PROČITAJTE JOŠ: Uradi sam: kako da napravite jeftin cipelarnik od paleta i čiviluk za predsoblje 

Izvor: Foto: Promo / Ladygoats

Detalj za odlaganje ćumura za roštilj u bašti ili veša u kupatilu!

Varijante na temu komode su moguće i praktična vrednost ogleda se u šarkama. Ovaj posebni detalj omogućava da čitav element izvučete klizno i nakrenete za lakše korišćenje. Ako ste pasionirani ljubitelj cveća, u klizni element možete odložiti veću količinu humusa pa će vam biti pri ruci kad god presađujete svoje zelene ljubimce. U kombinaciji sa drvetom, vidljive, metalne šarke daju i savremeni rustični šmek prilagodljiv različitim enterijerima.

"Ladygoats" sa kojeg vam prenosimo ovu sjajnu ideju vodi mama Đina koja je posvećena kako stolarskim, tako i pekarskim majstorijama. Njena komoda ujedinjuje dve ljubavi - prema hrani i lepim komadima od drveta!

PROČITAJTE JOŠ: Uradi sam: moderan bazen napravljen od kontejnera

Izvor: Foto: Promo / Ladygoats

Konstrukcija je ključ dobre komode

Jednostavan, praktičan i prilagodljiv ovaj komad nameštaja će pomoći da bolje organizujete svoj prostor i lakše u njemu radite.   

Izvor: Ladygoats.com

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...