Jedna kreativna mama koja vodi blog "Happy Hooligans" došla je na ideju da podeli sa svetom veoma zanimljiv način kako da se rashladite tokom vrelih letnjih dana.

Ona od svojih tinejdžerskih dana uživa uz vodeni tobogan, a sada ga pravi za svoju decu, kao i za ostale mališane iz kraja (njene "huligane" kako na blogu naziva veselu zajednicu o kojoj piše).

Naime, kada dođe leto, oni se u potpunosti predaju igrama koje podrazumevaju vodu. Vodeni tobogan za dvorište je jedina stvar koja se ponavlja iz godine u godinu, jer je deca najviše vole. Veoma se lako pravi. 

VIŠE: Genijalni izumi: veš mašina za izletnike i vikendaše u tri koraka (FOTO + VIDEO)

Potrebna vam je cerada (koja obično spada u opremu za kampovanje) proizvoljne veličine. Premerite dvorište i "označite" prostor za igru i zabavu. Tamo gde imate nagib - to je sjajno mesto za ovaj tobogan. Blizu mesta odakle se ona prostire okačite baštensko crevo.

Probajte da ga namestite tako da dobije ulogu tuša. Kada to namestite uzmite šampon i pospite po ceradi kako bi bila klizava (a i mirišljava i penušava). S vremena na vreme dosipajte po malo šampona (kada primetite da tobogan nije više dovoljno klizav). Pametno je za ovajvu akciju kupiti jeftin šampon, jer se cela bočica potroši uglavnom za dan. 

Pogledajte kako su se "huligani" zabavljali na vodenom toboganu u našoj FOTO GALERIJI!

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Evo kako da napravite vodeni tobogan u kućnoj režiji od zaštitne cerade, šampona i baštenskog creva! Sjajan način da rashladite a i zabavite tokom vrelih letnjih dana...