Tekst: Promo

To su situacije u kojima se možda u trenutku osetite loše, ali nema potrebe jer vaš kreativni identitet možete da pokažete tako što ćete u već stvoren enterijer uneti novi i sveži duh. U nastavku pogledajte koji proizvodi će ukrasiti vaš dom onako kako vi želite!

Model T4309B je dostupan u crnoj varijanti. U pitanju su rimski brojevi od eva pene, a sa prednje strane je plastika – akril crni sjaj. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge.

Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

2 zidni sat T4203B-bl12.jpg
Promo 

Sat T4325S je razmera 1x1 metar. Materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane plastika- akril, a boja je srebrna sa efektom ogledala. Debljina brojeva je 1,1cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu.

Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma srebrne boje i kači se na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute od centra je 35cm. Baterija nije uključena u komplet, a sat koristi običnu bateriju 1,5v AA. U kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje.

3 sat Linera.jpg
Promo 

Iskoristite ovu priliku i klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 naručite ovaj sat po sniženoj ceni od 2.190 rsd i ulepšajte izgled željene prostorije. Ako želite ovakav bakarni sat, možete ga poručiti OVDE .


Pegboard polica je idelana kao dekoracija i kao predmet za odlaganje. Možete je postaviti u bilo kojoj prostoriji. U hodniku je odličan izbor ako želite da okačite odeću, torbe ili ključeve. Kao dekoracija može da posluži i za razne biljke. U kuhinji može da posluži za posuđe, a takođe može da se koristi i uradnim prostorima, kupatilu, garažama.

Napravljena je od šperploče, debljine 1,5 cm. Dimenzija noseće ploče je 39cm x 59cm, a u pakovanju dobijate i tri police ( 15 x 10 cm, 22,5 x 10 cm, 35 x 10 cm) kao i štapiće nosače ( 9 komada) kojima možete sami da određujute pozicije ubacivanjem u rupe.

Pegboard_11.png
Promo 

Pegboard policu možete poručiti online OVDE po ceni od 3.500 rsd ili pozivom na broj telefona
011/4420-502 radnim danima. Ukoliko želite veću policu dimenzija 89 x 59 cm OVDE je poručite po ceni od 4.100 rsd.

* Kompletan asortiman pristupačnih i jedinstvenih proizvoda za uređenje prostora pogledajte klikom OVDE.