Na vratima nam je godišnje doba tokom kog većinu vremena provodimo u toplini svog doma, ali ima li šta lepše od ušuškanih večeri u udobnoj fotelji, uz šolju toplog čaja, ili pak dobrog vina, i omiljenu knjigu.


Dom je mesto gde se osećamo sigurno i voljeno, bez obzira na njegovu veličinu ili lokaciju, a enterijeri u kojima vlada toplina i pozitivna energija za svakoga predstavljaju idealnu oazu mira.

 Dovoljan je makar i samo jedan detalj da oplemeni prostor, a proces uređenja doma, pravljenje planova, traženje inspiracije, povoljna kupovina proizvoda i na kraju sama realizacija, dovoljni su da stvore hygge ugođaj.

 Hygge je trend za kojim je "poludeo" čitav svet, a koji je sinonim za osećaj sigurnosti, bezbrižnosti i blagostanja.

jysk-02-.jpg
Promo 

Postoji li opis u koji bi se ujedno bolje uklopio i pojam "dom"? Postoji li osećaj koji nam je više potreban u ovo neizvesno vreme? Zato između hygge trenda i doma stoji znak jednakosti.


Tokom jeseni, svoju omiljenu prostoriju u domu možete lako i brzo osvežiti uz detalje poput stočića nesvakidašnjeg dizajna ili jastuka, a vaš hygge kutak je svaki u kojem se osećate spokojno i bezbrižno.

Ponekad je dovoljna samo lampa ili par sveća da osećaj bude potpuno drugačiji.

jysk-03-.jpg
Promo 

Nije važno da li je u pitanju spavaća, radna ili dnevna soba, na prvom mestu je osećaj koji se u vama stvara dok u njoj boravite.

Zadovoljstvo i sreća su u svakodnevnim životnim sitnicama, jer im je svima zajedničko jedno - HYGGE je tamo gde je JYSK.