Tekst: Promo

Bezbednost u saobraćaju nikada nije bila na visokom nivou, međutim, stanje se pogoršava iz dana u dan. Bahatih vozača je sve više, pešaka takođe. Zapravo bi nam trebalo još nekoliko para očiju kako bismo mogli da sagledamo kretanje svih učesnika saobraćaja i mogli da odreagujemo na vreme. Ipak, iako izgleda da se samo bahati kreću ulicama, postoji i druga vrsta vozača – savesnih, uključenih u dešavanja na ulici, koji poštuju propise. I uglavnom baš takvi izvuku deblji kraj u nekoj neprijatnoj situaciji. To više ne mora da bude slučaj. Nastavite da poštujete propise, ograničenje brzine, vezivanje pojasa, znakove na putu, i dodatno osigurajte sebe i svoje najmilije. Kako?

Ova auto kamera je sve što vam treba! Poseduje HD sočivo, 2.7 inch displej 16:9, detektor pokreta, night senzor za noćno snimanje, G senzor koji u slučaju sudara automatski memoriše snimak, snima zvuk (ima ugrađen mikrofon i zvučnik), podržava kartice do 32GB i automatski snima kada se auto upali, a njena akcijska cena je samo 1.999 rsd!

auto kamera i na nasem trzistu sigurnost na putu
Promo 

Budite spremni za svaku situaciju. Ako se nešto i dogodi, događaj ćete imati na snimku, tako da pešak (ili biciklista, drugi vozač, bilo koji učesnik saobraćaja) neće moći da Vam nametne krivicu, niti da Vas okrivi za bilo šta. Držaćete stvar pod kontrolom, potpuno osigurani. Ako neko samouvereno odluči i da Vas tuži za nešto za šta Vi niste krivi, imate snimak koji je prihvatljiv na sudu.

auto kamera i na nasem trzistu sigurnost na putu
Promo 

Iskoristite ovo neverovatno sniženje i za samo 1.999 rsd kupite sebi mir na putu. Porudžbinu možete izvršiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.