Tekst: Promo

Najjeftiniji i najefektniji način za preuređivanje bilo koje prostorije jeste uz pomoć 3D zidnih satova. Munjevitom brzinom postali su neverovatno popularni, jer daju moderniji i elegantniji izgled prostoru i bukvalno svakog oduševe. Pred vama je nekoliko najtraženijih modela, izaberite onaj koji vam se najviše sviđa i iskoristite ovo fantastično sniženje.

Ukoliko ste ljubitelj klasičnog stila, onda je sat T4341B za vas. Iako je nalepljen na zid, zahvaljujući 3D efektu izgleda kao da lebdi u vazduhu. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, sa prednje strane je plastika-akril, a pored 3D efekta imaju i efekat ogledala. 

Ovaj sat možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.390 rsd.

linera 3d sat
Promo 

Ukoliko želite malo drugačiji model, kombinaciju reči i ukrasnih detalja, predstavljamo vam sat T4333S koji je idealan za sve prostorije u kući, ali i za poslovni prostor. Drugačiji je, otmen i veoma zanimljivog dizajna. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika- akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.390 rsd.

linera 3d sat
Promo 

Naredni model jedan je od najtraženijih, T4311S. Zanimljivog dizajna, mešavina brojeva različitih veličina i reči, pravi je izbor za sve koji žele prostoru da daju drugačiji izgled. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.390 rsd.

linera 3d sat
Promo 

Model T4310S svakoj prostoriji daje određenu notu elegancije. Jednostavnog izgleda, sa efektom visokog sjaja na površini, zaista ostavlja bez daha. Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.390 rsd.

linera 3d sat
Promo 

*Celokupan asortiman pogledajte klikom OVDE.

**Garancija na sat iznosi 2 godine.