Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZA SVE DAME: ogledalo sa efektom uveličavanja + LED svetlo – VELIKA AKCIJA

  Izvor: Foto: PROMO

Ogledalca su neophodna ženama koje uvek žele da budu lepe, uredne, negovane, a ovo sa uveličavajućim svojstvom je za one koje žele jasno da vide svaki detalj bez priljubljivanja uz veliko ogledalo: da precizno koriguju obrve, nausnice, nanesu šminku i sl. A neverovatno je koliko će značiti onima koji imaju lošiji vid – pogledajte ga OVDE.

Uveličavajuće ogledalo uveličava čak 8X, a to je zaista i više nego dovoljno da prethodno navedene korekcije obavite bez ikakvih poteškoća i vrlo precizno. Značiće i onima koji nose sočiva da ih lakše postave ili muškarcima da se precizno obriju. Preciznosti će dodatno doprineti LED lampice koje se nalaze okolo samog ogledala, a koje po potrebi možete uključiti/isključiti.

Uveličavajuće ogledalo ima još jednu prednost: može da se fiksira za ravnu površinu (npr. za drugo ogledalo) uz pomoć vakuma i magneta, a nije preveliko pa može da se ponese i u torbi, a da pritom ne zauzima mnogo mesta.

***Iskoristite AKCIJU i po ceni od samo 890 rsd poručite OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 uveličavajuće ogledalo sa LED svetlom, za sebe ili sebi dragu damu.***

  Izvor:

Prečnik samog ogledala je 11 cm, dok je prečnik sa ramom 13 cm. Osim što je dobro imati ga za sopstvene potrebe, idealno je i za poklon dragoj ženskoj osobi.

***Iskoristite AKCIJU i po ceni od samo 890 rsd poručite OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 uveličavajuće ogledalo sa LED svetlom, za sebe ili sebi dragu damu.***

Tekst: PROMO 

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije