Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJPOPULARNIJI 3D SATOVI ZA DEKORACIJU PROSTORA: sada na dodatnom sniženju

  Izvor: Foto: Profimedia / Promo

Dom treba da bude mesto gde naša duša uživa. Uređenjem enterijera stvaramo priču koju želimo da živimo. Često sjajne dekoracije u stanu ili kući ne traže mnogo novca već samo dovoljno kreativnosti i dobru ideju. Ukoliko su vam zidovi prazni i dosadni, predstavljamo vam fantastičnu ideju kako da ih ukrasite.

Ovaj model 3D sata je u srebrno-crnoj kombinaciji boja. Brojevi su različite veličine, s tim što crni brojevi imaju efekat visokog sjaja, a srebrni imaju efekat ogledala. Veoma je interesantan i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ovaj sat možete naručiti OVDE po sniženoj ceni od 2.390 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

  Izvor:

Ukoliko ste ljubitelj klasičnijeg stila, onda je ovaj naredni model baš za vas. Kao što vidite na slici, sat, iako je nalepljen na zid, zahvaljujući 3D efektu, daje doživljaj kao da lebdi u vazduhu. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, sa prednje strane je plastika-akril, a pored 3D efekta imaju i efekat ogledala. Ovaj sat možete naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana po sniženoj ceni od 2.390 rsd.

  Izvor:

Sledeći model 3D sata dizajniran je kao kombinacija crtica i brojeva. Prelepe bakarne boje koji pored 3D efekta ima i efekat brušenog aluminijuma. Sat koristi običnu bateriju – 1,5v AA, a u kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva, kao i uputstvo sa slikama za postavljanje (baterija nije uključena u komplet). Na vama je samo da izaberete da li vam više odgovara u srebrnoj ili bakarnoj nijansi. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj 011/442-0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.390 rsd.

  Izvor:

Naredni model je jedan od najtraženijih. Odličnog, zanimljivog dizajna, mešavina brojeva različitih veličina i reči. Ovaj sat je pravi izbor za sve koji žele da im prostor bude drugačiji. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm. Sat koristi običnu bateriju – 1,5v AA, a u kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva, kao i uputstvo sa slikama za postavljanje (baterija nije uključena u komplet). Ovaj model možete poručiti OVDE ili pozivom na broj 011/442-0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.390 rsd.

  Izvor:

* Garancija na satove iznosi 2 godine.

** Celokupan asortiman 3D satova pogledajte OVDE.

Tekst: PROMO

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije