Neobična spirala jelka koja će u vaš dom doneti najlepšu prazničnu energiju i čaroliju, a veruje se i da privlači dobru energiju!

Ako se trudite da unesete duh novogodišnjih praznika u dom, ali želite nešto potpuno jedinstveno, onda će vas spirala jelka sigurno inspirisati, piše Lovesensa.

U susret 2019. godini izbegnite ustaljene obrasce ukrašavanja i pokrenite magiju mašte, a mi vam dajemo odličnu ideju. Umesto klasične jelke, ove godine izaberite spiralnu jelku koja pleše. Možda zvuči nepristupačno i skupo, ali jednostavnije je nego što mislite.

Za doček 2018. godine u trendu je bila jelka okrenuta naopačke, a jelka u obliku spirale pravi je izbor za 2019. godinu. Pored upečatljivog i originalnog izgleda, ova jelka krije i jednu tajnu.

Naime, simbol spirale predstavlja rast i razvoj, a veruje se da je povezan i sa kruženjem zdrave, božanske životne energije, dok je u nekim tradicijama spirala simbol plodnosti. Spirala označava i našu sposobnost prihvatanja promena, zato neka ova novogodišnja jelka bude vaš talisman na dočeku 2019. godine.

PROČITAJTE JOŠ: POPULARAN UKRAS NA ZIDU! TATTOO UZ KREČENJE: ovaj ukras možete da izvedete sami, a efekat je izuzetan! (URADI SAM)

Spirala jelku iz video snimka možete napraviti od bakarne kapilarne cevi, a dužinu sami izaberite u odnosu na dužinu jelke koju želite. Kapilarnu cev možete kupiti u radnjama za prodaju alata i delova za rashladne uređaje.

Potrebno je samo da, kao u video snimku, prilagodite fleksibalnu cev u oblik jelke, a zatim je dekorišete omiljenim ukrasima i vaša originalna novogodišnja jelka gotova je za samo par minuta.

Na nju možete staviti najlepše kugle, trake, mašne i zvezde, a ne sumnjamo da će najlepše izgledati ako je ukrasite ručno izrađenim nakitom. Takođe, kada dodirnete ovu jelku, ona će početi da se pomera (pogledajte video), pa ćete goste, porodicu i mališane obradovati jedinstvenom jelkom koja može i da pleše.

Još jedna prednost je što spirala jelka može da bude i vaš mini eko projekat koji će učiniti da život jednog drveta bude spasen, a jasno je da nas svaki korak u očuvanju prirode čini bliži konačnom cilju - spasavanju planete.

NA SLEDEĆOJ STRANICI POGLEDAJTE JOŠ IDEJA ZA SPIRALNU JELKU!

PageBreak

Izvor: Lovesensa