Većina ljudi tokom praznika u kući ima okićenu jelku, na vratima novogodišnji venac, a na prozorima raznobojne lampice, piše Lepa & srećna.

Međutim, prava čarolija nastaje kada okitite spoljašnjost kuće, baš kao što je na ovoj HIT novogodišnjoj dekoraciji na Internetu.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠA NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA NA INTERNETU: evo kako da napravite kućicu od testa za medenjake (VIDEO + URADI SAM)

Velika jelka od lampica, travnjak ispunjen lampicama i Deda Mraz sa irvasima na krovu kuće, samo su neki od najupečatljivijih detalja ove dekoracije. Pored klasičnih motiva, na krovu se nalaze i ukrasi u obliku jelki koje se pomeraju, otvaraju usta, a svoje mesto ispred kuće su pronašli i Sneško Belić, Miki i Mini Maus i mnogi popularni crtani likovi

U bašti se nalazi sat koji odbrojava minute do dočeka, a ceo lajt šou prati muzika. Na Internetu su opčinjeni ovom dekoracijom, pa ne čudi što ima više od 350 000 pregleda. Iako pesma na snimku nije praznična, morate opriznati da je igra svetla, oblika i muzike u ovoj dekoraciji očaravajuća.

Pogledajte i procenite da li vam se dopada!

Izvor: Lepa & srećna