Mari Kondo je najurednija Japanka koja inspiriše žene širom sveta kako lako da srede životni prostor, a pogledajte kako je njen metod primenila jedna Amerikanka, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: KONMARI metod za uredan dom: Japanka Mari Kondo kaže da kuhinju treba srediti samo JEDNOM

Sa željom da sredi kuću poput iskusnih minimalista, žena je izbacila sve nepotrebne stvari iz kuhinje, a zatim krenula sa organizacijom

Mlada dama želela je da pokaže kako treba složiti stvari u kuhinjskim oramarićima, rasporediti posuđe i spremiti uredne i čiste fioke. Takođe, ona je i primenila ovaj metod na razvrstavanje namirnica, lekova i kuhinjskih pomagala.

PROČITAJTE JOŠ: Sredite dečiju sobu tako da se lako održava: 4 praktična saveta slavne Japanke Meri Kondo (KONMARI metod)

Međutim, u njenoj kuhinji se nalazi više ormarića u kojima su različito posuđe i začini, pa verujemo da bi se domaćica šetala sa kraja na kraj prostorije kako bi imala celokupan adekvatni materijal za pripremu ručka. 

PROČITAJTE JOŠ: Japanka zaludela svet KONMARI metodom sređivanja kuće: veš, čarape i džempere treba OVAKO da složite (VIDEO)

Čini se da ideja mlade Amerikanke i nije tako praktična - pogledajte video pa sami procenite!

Izvor: Lepa & srećna