Praznici bude posebnu čar u svakom domu, pored okupljanja porodice, radujemo se i pripremi dekoracije, ukrašavanju i zanimljivim običajima! Kako dom može da se ukrasi sa puno stila, ljubavi i mašte za Uskrs, pokazuje nam čarobna uskršnja dekoracija našeg čitaoca Vladislava Bukovca iz Novske, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: Uskrs - FARBANJE JAJA: originalna i zanimljiva jaja sa porukom (FOTO)

Uskršnja jaja su neizostavna za najradosniji hrišćanski praznik, ali uz šarena jaja dodajte lepotu prirode i dobićete dekoraciju iz bajke. Tako je naš čitalac Vladislav svoj dom za Uskrs ukrasio cvećem, a posebno se ističu divne lale, vladarke proleća.

KAKO IZGLEDA ČAROBNO USKRŠNJE DRVO U DOMU NAŠEG ČITAOCA POGLEDAJTE NA DRUGOJ STRANI! 

PageBreak

Podrazumeva se da su zvezde praznika ukusne poslastice, pa tako i u ovom domu svaki kutak čuva nešto slatko, a figura uskršnjeg zeke vraća  detinjstvo.

PROČITAJTE JOŠ: 5 načina da prepoznate jaja koja su opasna po zdravlje: evo zašto uvek treba da perete jaja pre upotrebe

Uskrs 2017. godine u vašem domu: divna uskršnja dekoracija u kući našeg čitaoca Vladislava Bukovca
LepaiSrecna 

Ali, ono što posebno inspiriše jeste drvo okićeno ukrasnim jajima koje unosi pravu uskršnju čaroliju u dom. Ovo drvo možete i vi lako da napravite i tako dobijete divan praznični ukras.

PROČITAJTE JOŠ: Uskrs - FARBANJE JAJA: 8 najlepših ideja za šaranje jaja tehnikom ombre

SVE SLIKE USKRŠNJE DEKORACIJE U DOMU VLADISLAVA BUKOVCA POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Pogledajte divnu dekoraciju za Uskrs u domu našeg čitaoca Vladislava Bukovca! Uskršnje drvo posebo će vas oduševiiti...