Popularne turske serije, između ostalog, bude interesovanje i zahvaljujući lokacijama, tačnije prelepim kućama u kojima se snimaju. Sve je počelo 2008. godine, serijom "Gumuš" (Songul Oden i Kivanč Tatlitug) koja je oduševila Arape, pa su u obavezan obilazak Istanbula uključili i raskošnu vilu na samoj obali Bosfora u kojoj je priča snimana, piše Lepa & srećna.

Trend se, naravno, nastavio, a broj kuća na spisku za posete znatno povećao. Od prošle godine na njemu su i lokacije na kojima se odvija "Beskrajna ljubav", uzbudljiva Kemalova i Nihanina ljubavna priča koja uveliko osvaja i naše gledaoce, tim više jer glavnog junaka tumači neodoljivi Burak Ozčivit, kod nas poznat kao Bali-beg, a koga upravo gledamo i u ulozi Kamrana u "Dnevniku jedne ljubavi".

PROČITAJTE JOŠ: Bali-beg i Nedžla u Los Anđelesu: odmor zaljubljenih ili posao?

Kako je reč o velikoj produkciji, pažnja nije posvećena samo kućama glavnih likova, promišeljeno je urađena dekoracija kancelarija, brodova, ateljea i svih ključnih objekata.

SLIKE DOMA U KOJEM BORAVI BALI-BEG POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

No, pažnju javnosti najviše privlači nekoliko kuća: Kemalova momačka koju je kupio kako bi bio što bliže Nihan, zatim Lejlina s prelepim vrtom i pogledom na moreuz, te kuća s bazenom i neprocenjvim antikvitetima koja "pripada" porodici Sezin i u kojoj je Nihan odrasla.  

PROČITAJTE JOŠ: Bali-beg iz "Sulejmana Veličanstvenog" ne prestaje da tuguje: markantni Burak Ozčivit ne može bez brkova

Objekat koji je pretvoren u momačku kuću Kemala Sojderea nalazi se na Bejkozu, na azijskoj strani Istanbula. Neupadljiva teško dostupna građevina u netaknutoj prirodi pažnju zapravo privlači unutrašnjom dekoracijom i ogromnim prozorima.

FANTASTIČNE DETALJE U DOMU BESKRAJNE LJUBAVI POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

U suštini sve Kemalove kuće odišu muževnošću, pa se savršeno uklapaju i u Burakov imidž.

PROČITAJTE JOŠ: Bali-beg i lepa verenica zaludeli Instagram: Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen uspeli da sakriju tajnu od 3 miliona ljudi

A kako je on na društvenim mrežama objavio nekoliko fotografija enterijera sa seta, mnogi su zaključili da je reč o njegom domu. Ali nije! 

Nihan, glavna junakinja "Beskrajne ljubavi", potiče iz bogate porodice koja živi u luksuznoj vili sa ogromnom bazenom i prostranim vrtom. Kuća je iznajmljena za snimanje sa sve antiknim nameštajem, raskošnim lusterima i neprocenjivim umetninama.

NA SLEDEĆOJ STRANI POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA KONAK GDE SE SNIMA NOVA TURSKA SERIJA U KOJOJ JE BALI-BEG GLAVNI GLUMAC!

PageBreak

Konak Burakove velike prijateljice Lejle, koju tumači Zerin Tekindor, Madmoazel iz "Zabranjenog voća", nije raskošan i blistav, ali ima poseban šmek koji mu daje divan vrt iz koga puca pogled na moreuz i Istanbul.

PROČITAJTE JOŠ: Kako je osvojen Bali-beg: tajna lepote i nege turske zvezde Fahrije Evdžen

Burak Ozčivit se inače pre dve godine uselio kod Fahrije Evdže, u dupleks od 240 kvadrata, iz kojeg se pruža predivan pogled. Stan je opremljeno veselo i mladalački, a ton mu daju detalji nabavljeni u Ikei. 

Da li će par u njemu živeti i nakon venčanja planiranog za jul 2017. godine, ostaje da vidimo.

SVE SLIKE KONAKA U KOME BORAVI BALI-BEG POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & srećna 

LepaiSrecna Bali-beg je oduševio obožavaoce novim slikama na Instagramu na kojim pozira u fantastično uređenom enterijeru! Mnogi su pomiislili da je to njegov dom, ali nije... Pročitajte zašto Bali-beg uživa u raskošnoj kući i pogledajte uređenje doma koje će se mnogima dopasti...