Popularna folk pevačica Seka Aleksić redovno svoje obožavaoce obraduje slikama iz svog privatnog života, ali ovoga puta je raznežila i oduševila mnoge!

Naime, otkako je povačica na svet donela sina Jakova, na njenom Instagram profilu fotografije nje i bebe privukle su pažnju javnosti u Srbiji, a posebno se svakoj novoj fotografiji raduju Sekini najveći fanovi, piše Lisa.

Ovoga puta Seka je objavila fotografiju i video i pokazala svima kako izgleda novogodišnja dekoracija u njenom domu. Naime, ona je okitila jelku u plavim i belim nijansama, u kojima je i celokupna dekoracija. 

PROČITAJTE JOŠ: Seka Aleksić nije odolela trendu modernih mama: evo kako je pevačica odlučila da sačuva uspomene na prve dane sina Jakova (FOTO)

Pošto dominira plava boja ovo je prava dečačka jelka, okićena baš u čast malog Jakova. Krajevi jelke su u beloj boji, pa jelka predstavlja pravi simbol snežne čarolije. Nemoguće je ne primetiti lampice koje dekoraciju čine još lepšom, kao i slatke plišane igračke. 

PROČITAJTE JOŠ: Dečija soba sa detaljima iz bajke: ovako je Seka Aleksić opremila kutak za sina (FOTO)

Međutim, ono što je najviše oduševilo Internet zajednicu jesu svetlucavi ukrasi u obliku malih anđela i snežnih pahulja na kojima se nalaze imena članova porodice poznate pevačice.

Pogledajte video i zavirite u dom Seke Aleksić u kome vlada prava praznična čarolija!

Izvor: Lisa