Popularna pevačica Nataša Bekvalac uvek iznenadi javnost svojim stilom oblačenja i njene obožavaoce ostavi bez daha kada su u pitanju modne kombinacije, piše Lisa. Ovoga puta Nataša je dala svoj lični pečat dekoraciji enterijera, a reakcije javnosti bile su više nego pozitivne

Naime, pevačica je nedavno na svom Instagram nalogu objavila fotografiju svoje dnevne sobe sa čarobnom novogodišnjom dekoracijom. Glavni element dekoracije jeste velika jelka sa lampicama koje osvetljavaju celu prostoriju. Pored jelke, u dnevnoj sobi se mogu videti i jednostavni ukrasi poput sveća i cveća.

U opisu slike pevačica je napisala: "Rukama se pravi kuća, ali samo srcem možeš stvoriti dom!"

Sudeći po fotografiji, u novogodišnjoj dekoraciji najviše uživa Natašin kućni ljubimac, a pretpostavljamo da je u dekorisanju doma učestvovala i pevačicina ćerka Hana.

Nataša je nedavno objavila i fotografiju svoje novogodišnje jelke u krupnom planu i pokazala kako ona uživa u iščekivanju susreta sa 2017. godinom. Njenu jelku krasi jednostavan stil i neutralne boje, ali ono što je ističe jesu prelepe lampice koje trepere. Nataša je napisala da ona ovako zamišlja bajke i na Instagramu podelila kratak video koji pokazuje kako se opušta u svom domu i uživa u prazničnoj atmosferi.

PROČITAJTE JOŠ: Domovi slavnih: zavirite u raskošan porodični dom Nataše Bekvalac na Dedinju (FOTO + VIDEO)

Na linku ispod možete pogledati kako je izgledala Natašina prošlogodišnja jelka za Novu godinu koja je oduševila i inspirisala njene obožavaoce.

PROČITAJTE JOŠ: Novogodišnje jelke slavnih 2016: Nataša Bekvalac je odabrala samo dve boje za svoju jelku (FOTO)

Izvor: Lisa