Prema feng šuiju svaki deo vašeg doma ili kancelarije odgovara određenom delu tela. Zato, ako patite od nekih hroničnih bolova, to može značiti da su baš u nekom delu doma prekršeni feng šui principi.

PROČITAJTE JOŠ: Feng šui lek za ljubav: jednostavan trik kojim ćete privući pravog muškarca

Zato pročitajte spisak simptoma i odgovarajućih tačaka u domu koje mogu kritične i koje treba preurediti.

Uši - Zdravstveni problemi vezani za uši, prema Feng šuiju, locirani su na zidu na kojem se nalaze glavna ulazna vrata. Očistite taj zid, ulazna vrata, rešite se svih nepotrebnih polica i ormarića koji su na tom zidu.

Ruke - Ako imate probleme s rukama ili prstima, proverite najbliži levi ugao doma od ulaznih vrata. Elektronska oprema ili nered na tim mestima potenciraju probleme.

Stopala - Ako imate problema sa stopalima, proverite centralno područje leve strane doma, koje je povezano sa sposobnošću da stojite samostalno na svojim stopalima. Isušene biljke, vrućina ili nered mogu narušiti energiju.

Kičma i kosti - Krajnji levi ugao doma povezan je s problemima s kostima. Proverite ovo područje ako patite od bolova u leđima, osteoporoze ili sl. Ovo područje takođe daje energiju i snagu za protivljenje nasilnicima i zlostavljačima.

Oči - Područje povezano s očima nalazi se na najudaljenijim centralnom delu zida suprotnog od ulaznih vrata. Prljava ogledala, stakla i sl. mogu se reflektovati u problemima s očima. Proverite ovo područje ako bolujete od glaukoma, konjunktivitisa, lošeg vida i slično.

Stomak i organi za varenje - Zdravstveni problemi vezani za sistem za varenje i stomak ogledaju se u udaljenom desnom uglu vašeg doma. Nemojte tu da držite nameštaj oštrih ivica, električnu opremu i sl. Ovo područje bi trebala da očistite ako imate problema s prihvatanjem emotivne bliskosti u vezama.

Usta i disajni organi - Problemi sa zubima, astma i slično vezani su za centralni deo desne strane vašeg doma. Prejako grejanje ili previše svetla u ovom području mogu iritirati i izazvati ovakve probleme.

PROČITAJTE JOŠ: 8 feng šui saveta koji privlače bogatstvo i novac

Glava - Glavobolje, povrede, mentalni problemi, kao i perut i drugi problemi s kosom vezani su za prostor u prednjoj desnoj strani vašeg doma. Proverite ovo područje i rešite se nereda.

Izvor: Covermagazin