U poslednjoj nedelji decembra 2015. godine na Instagram profilu Jelene Karleuše imali smo prilku da ovu pevačicu vidimo u naglašeno jednostavnim i isključivo jednobojnim toaletama: crne, bele i krem modne kombinacije smenjivale su se jedna za drugom.

Međutim, onda je na profilu osvanula njena novogodišnja jelka - u svim mogućim nijansama ružičaste. Naravno, mnogi su se zapitali - otkud sad tako kitnjasta jelka, zar je to u skladu sa stilom Jelene Karleuše? Drugi kažu - baš tako treba. Jelka je jelka, a Nova godina je Nova godina koja treba da bude šarena i kitnjasta.

Naime, svi ukrasi su u roze nijansama, od tamnih, skoro ljubičastih nijansi do svetlih, bebi tonova.

Ova jelka je čak obmotana ljubičastim trakama, a na vrhu, umesto zvezde, ima ružičastu mašnu. 

Njena romantična rukotvorina podseća na poklon, ispod kojeg će se, kako se da pretpostaviti, u toku novogodišnje noći tek pojaviti novi pokloni namenjeni njenoj porodici. 

Povode za priču o promeni stila je dala i sama Karleuša, koja je na svom instagram profilu objavila i sliku pored svoje jelke, na kojoj se nalazi u ružičastom kratkom bade mantilu sa ogromnim plišanim medvedom u ruci. 

Da li je naša poznata pevačica odlučila da javnosti pokaže koliko se raduje ovim praznicima i koliko je ovi praznici zapravo vraćaju u detinjstvo i da li ćemo uskoro biti u prilici da vidimo i ostale dekoracije u prazničnom duhu, ostaje da sacekamo.

VIŠE: Novogodišnje jelke slavnih 2016: Mina otkrila prelepu jelku u domu Jovane i Željka Joksimovića (FOTO)

U međuvremenu, podelite sa nama - da li biste se i vi odlučili za ovako ekstravagantnu dekoraciju u svom domu? 

Izvor: Lisa