Poznata kao prirodna lepotica i pobornica zdravog života, slavna srpska teniserka Ana Ivanović koristi svaku priliku da promoviše pozitivan odnos prema prirodi.

Zato i ne čudi izbor njenog prazničnog venčića kojim se pohvalila na svom Instagram profilu 24. decembra 2015. godine. Ana se, naime, odlučila za potpuno prirodni novogodišnji venac sa raznobojnim detaljima. 

Ovim divnim prazničnim detaljem, koji je potpuno po njenom ukusu, Ana Ivanović je poželela svima srećan Božić, prepun ljubavi i sreće.

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Dec 24, 2015 at 12:10am PST

Nismo odoleli da malo ne zavirimo i u ostale sličice kojima Ana ume da obraduje svoju armiju od 700 hiljada obožavatelja.

Uz njih uvek ide i simpatična poruka, pa je tako Ana na jednoj fotografiji uz sliku predivnog buketa napisala: "Ako je voliš, kupi joj cveće."

Na sličan način je ona pokazala ljubav i privrženost svojoj majci te, je za njen rođendan objavila fotografiju prelepog cveća u svim nijansama od bele do jarko ružičaste boje uz čestitku. 

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Sep 3, 2015 at 11:39am PDT

Čak je i jedna od njenih omiljenih haljina u cvetnom dizajnu. 

VIŠE: Odvažna i prelepa: Ana Ivanović osvojila nagradu za nabolji selfi u smeloj haljini (FOTO)

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Oct 7, 2015 at 10:12am PDT

Osim cveća, Ana Ivanović voli i estetiku koja se postiže bobičastim voćem, koje je ne samo lepo, nego i veoma ukusno, te je uz fotografiju voća priznala da ide u kupovinu uglavnom zbog ovih zdravih namirnica.

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Oct 26, 2015 at 4:34am PDT

Ne bi trebalo da nas čudi onda zašto se i na njenom božićnom vencu nalaze upravo bobice i šišarke, zar ne? 

Izvor: Lisa