Upoznajte novi zanimljivi izum snalažljivih Kineza!

Savršeno rešenje za sve one koji kubure s prostorom, malim dvorištem, ali i građevinskom dozvolom koja bi im za garažu od "tvrdog materijala" bila neophodna!

VIŠE: Neverovatna kuća sa garažama za 16 automobila

Naime, pokretna garaža koja izgleda kao čaura se lako postavlja i radi po principu harmonike. Kontroliše se daljinskim komandama i zauzima tačno onoliko koliko bi zauzeo u vaš automobil. Ona se jednostavno raširi preko četvorotočkaša i on je tako "učauren" - zaštićen. 

Međutim, još uvek traje period adaptacije. Teško je "samo se uparkirati", traži se velika preciznost, uzak je to prostor i korisnici se zbog toga žale. Ali pošto je izum krajnje praktičan (a potražnja, kao i prodaja, verujemo ogromna) i to će se vremenom sigurno rešiti. 

Još nije poznato da li je neko već počeo da uvozi ovu praktičnu garažu na naše tržište, ali sigurni smo da bi mnogima od nas dobro došao!

Pogledajte kako izgleda ova garaža u našoj FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Iako svi žele da imaju svoju zatvorenu garažu, a gradovima (posebno velikim) to nije izvodljivo zbog prostora koje one zauzimaju. Kinezi su zato smislili ovo simpatično rešenje "na harmoniku", oni zaista vrednuju svaki milimetar prostora...