1. Namažite ogledalo penom za brijanje.

Namažite ogledalo penom za brijanje i zatim dobro obrišite i možete da zaboravite na zamagljena ogledala! Nakon otprilike tri nedelje ponovite postupak. 

2. Nađite mesta za policu.

Polica je odličan način da organizujete stvari kao što su peškiri, toalet papir, sredstva za čišćenje... Kako biste maksimalno iskoristili prostor, policu postavite iznad vrata.

VIŠE: Najkraći plan za čišćenje kupatila: 3 minuta za svakodnevno održavanje

3. Očistite slavine i tuš na prirodan način.

Ako imate osećaj da vam je na slavini ili tušu slab pritisak, verovatno vam se u mrežici skupio kamenac. Kako biste rešili taj problem, alkoholnim sirćetom napunite najlonsku kesicui pričvrstite je gumicom za slavinu / tuš i ostavite preko noći. Sirće će otopiti kamenac.

4. Okačite korpice na štap od zavese za tuš.

Ako vam treba više mesta za odlaganje toaletnih potrepština, okačite korpice na štap od zavese za tuš. Neće vam smetati, a to je odličan trik kada više ljudi koristi kupatilo: svako može da ima mesto za svoje proizvode.

5. Napravite "zvučnik" od umivaonika.

Ako volite da se kupate uz muziku, a nemate zvučnike u kupatilu, jednostavno stavite svoj telefon ili drugi manji muzički uređaj u umivaonik i on će pojačati zvuk. Naravno, pazite da ga ne pokvasite.

Izvor: Net.hr