Zagorelo jelo je muka od koje se svakoj domaćici triput digne kosa na glavi. Prvi put, naravno, zato što najčešće mora da baci jelo, a drugi put dok smišlja čime da ga nadoknadi na trpezi.
Treći i najgori momenat muka dolazi sa čišćenjem šerpe. Sa ovim savetima, nadamo se da će vaša muka biti manja:
- Pospite dno šerpe sodom bikarbonom pa prelijte vrelom vodom. Ostavite da se ohladi, pa operite na uobičajen način deterdžentom i toplom vodom.
- Sipajte u šerpu malo vode i alkoholnog sirćeta, ostavite da vri na tihoj vatri minut-dva pa dodajte par kašika sode bikarbone. Budite oprezni! Mešavina će naglo zapeniti. Kad se prohladi, operite šerpu.
- Naprskajte na dno šerpe sredstvo za čišćenje rerni, ostavite da deluje pa operite šerpu na uobičajen način.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka