Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inspiracija

Moderna kuća sa dogradnjom

Autor Tamara Sorak
Autor Tamara Sorak

Proširenje je u ovoj kući dobijeno zahvaljujući velikim, zastakljenim terasama oslonjenim na impozantne, stabilne stubove. U zanimljive, iskošene prozore zaljubićete se i vi, na prvi pogled!

Izvor: Foto: Robinson Architects

Iako ovakav tip dogradnje svakako nije jeftin, najskuplji su - kao što svi znamo - oni kvadrati koje nemamo i koje ne možemo nikako da nadoknadimo!

U ovom zanimljivom projektu pažnju privlače neobične terase i nepravilni oblici, kao i korišćenje modernih materijala u dinamičnom skladu. Iako je na sajtu kompanije „Robinson arhitekts“ nazvana "Mala kuća u uvali", za naše pojmove nipošto nije mala. Prostorije su vrlo prostrane, a utisku komocije doprinosi i izvanredna povezanost prostorija i sveprisutno staklo, u skladu s modernim tendencijama u arhitekturi.

U uređenju dominira jednostavnost, plene beli zidovi i moderan nameštaj ravnih linija, a "glavna zvezda" je pod moćne, upadljive strukture. Uz fenomenalan kuhinjski pult, zaljubićete se i u iskošene prozore...  ne propustite da pogledate kosi stakleni zid uz kuhinjske elemente u galeriji slika gde vas očekuju i drugi sjajni delovi ove moderne kuće sa dogradnjom.

Tamara Sorak

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije