Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inspiracija

Lake police za moderan stan

Autor Andrijana Nesic
Autor Andrijana Nesic

Draž neobrađenog drveta i kvalitetnog industrijskog čelika uneće, sa nekoliko komada nameštaja, u dom atmosferu nostalgične francuske pekare ili sentimentalne biblioteke iz vaših studentskih dana.

Izvor: Foto: Promo / Restoration Hardware

Za ljubitelje lakog komadnog nameštaja, novi modeli polica su uvek dobrodošli. Otvorenost koja dopušta da se vidi svaki dragi detalj koji u njima izložimo čini ih glavnom zvezdom našeg enterijera.

Zato nije ni čudo što ih rado postavljamo u trpezarijama, za odlaganje servisa i praktičnih sitnica, u dnevnim sobama - kao biblioteku, a naročito u ostavama, gde kriju sve naše namirnice i omiljeno posuđe.

Baš takve prelepe komade nameštaja protkane duhom tradicije uvrstila je u izbor prodaje kompanija "Restorejšn Hardver" (Restoration Hardware) a inspiracija je, očigledno, susret starog i industrijskog sveta. Videćete neobrađene debele daske i kvalitetan industrijski čelik, spasen iz francuskih pekara i solidnih ruskih zgrada prošlog veka, efektne podele, praktične stalaže pa čak i moderne točkiće za nomade 21. veka.

Dinamične nove linije i vanvremenski dizajn čine ih zaista vrednim izvorom inspiracije, a u to ćete se i sami uveriti šetnjom kroz našu galeriju slika.

Andrijana Nešić

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije