Uz pomoć kompanije "Prisma", dizajner Alberto Torselo je kuhinju podelio u pet faza kroz koje svaki kuvar obavlja svoje uobičajene radnje – čuvanje hrane, priprema, kuvanje, postavljanje i... na kraju obeda, pranje sudova, i tako pravilno organizovao da svaki korak bude efikasan, baš kao u profesionalnom svetu.
Elementi za skladištenje namirnica napravljeni su od otpornih materijala, a ivice su zaobljene takod a je pranje olakšano, a higijena potpuna. Sve pregrade se mogu potpuno zatvoriti, a police i fioke lako izvlače iz najdubljih delova ostave. Kuhinje se proizvode ručno, u Italiji, i izgrađene su u potpunosti od nerđajućeg čelika, otpornog na udarce. Cela površina je ispolirana tako da se sitne ogrebotine koje redovno nastaju tokom pripreme hrane ne mogu ni primetiti, a kuhinja je dobila i poseban, topao sjaj koji nerđajući čelik inače nema...
Ovu izvanrednu kuhinju možete pogledati u našoj galeriji.
Radmila Jeremić
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.