Uz pomoć kompanije "Prisma", dizajner Alberto Torselo je kuhinju podelio u pet faza kroz koje svaki kuvar obavlja svoje uobičajene radnje – čuvanje hrane, priprema, kuvanje, postavljanje i... na kraju obeda, pranje sudova, i tako pravilno organizovao da svaki korak bude efikasan, baš kao u profesionalnom svetu.
Elementi za skladištenje namirnica napravljeni su od otpornih materijala, a ivice su zaobljene takod a je pranje olakšano, a higijena potpuna. Sve pregrade se mogu potpuno zatvoriti, a police i fioke lako izvlače iz najdubljih delova ostave. Kuhinje se proizvode ručno, u Italiji, i izgrađene su u potpunosti od nerđajućeg čelika, otpornog na udarce. Cela površina je ispolirana tako da se sitne ogrebotine koje redovno nastaju tokom pripreme hrane ne mogu ni primetiti, a kuhinja je dobila i poseban, topao sjaj koji nerđajući čelik inače nema...
Ovu izvanrednu kuhinju možete pogledati u našoj galeriji.
Radmila Jeremić
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka