Sto presvučen neobičnom kožom, dvobojni brodski pod, zanimljivi kreveti i nezaobilazni kamin samo su neki od detalja koje čine ovaj enterijer toplim i rustičnim. "Vila Gela", ekskluzivno odmaralište u čuvenom bugarskom Pamporovu, hit je u mnogim časopisima koji se bave savremenim uređenjem prostora. Svaka od šest soba, koliko ih je ukupno u ovom butik-hotelu, nosi neku svoju priču i posebne detalje.

Bilo da je u pitanju staklena soba, ili soba okružena terasama, u svakoj je akcenat stavljen na udobnost i na divne materijale. Gama koje preovladava je prirodno bela - boja šljunka, krem, nijansa beljene vune,  a kontrast obezbeđuju crni jastuci i smeđi detalji kao što su slike i zanimljivi etno prekrivači. Rustičan sto u obliku panja idealan za partiju šaha ili popodnevnu kafu  je odlična ideja koju lako možete primeniti u svom domu.

Obavezno obratite pažnju na neobične krevete, koji se odlikuju - osim po impresivnoj veličini i očitoj udobnosti - i originalnim dizajnerskim rešenjima za naslone, stubove i prekrivače. Kraj svakog od njih videćete i probrane ukrase - sveće ili figurice od drveta koji daju dodatni šmek svakom kutku za odmor.

Pogledajte galeriju ispod teksta i uverite se i sami u lepotu ovog ekskluzivnog ambijenta s pogledom na čarobne Rodope.

Spomenka Marić

LepaiSrecna Toplina vatre u kaminu i naglašeni prirodni materijali u savršenoj kombinaciji luksuza i šika čine "Vilu Gela" ekskluzivnim mestom za odmor, ali i sjajnim enterijerom čije ćete detalje rado kopirati...