Stigao nam je i poslednji mesec u godini, a dok trepnemo već će biti vreme da se kiti jelka, osmišljava jelovnik za najluđu noć, a dom okiti prazničnim dekoracijama.

Iako sada ima svašta da se kupi, a divni ukrasi nas "zovu" iz svakog ćoška svake radnje u koju uđemo ovih dana, ručno pravljene dekoracije nekako imaju posebnu čar, pogotovo ako se prave sa najdražim ljudima ili za njih.

praznicna dekoracija (5).jpg
Youtube printscreen/5-minute DECOR 

Danas vam donosimo fenomenalne ideje za pravljenje prelepih, unikatnih prazničnih dekoracija, od predmeta koje biste verovatno bacili, kao što su ljuske od kestenja, plastične flaše i tanjiri, kartoni od jaja, slamčice...

Još jednom smo se uverili kako malo mašte i malo farbe može da učini čuda - ako ste ovde godine ukrašavali bundeve za Noć veštice, sada je vreme da ih prefarbate u prelepog Sneška Belića, ali i da naučite kako se od vrhova plastičnih flaša prave elegantni dekorativni svećnjaci!  

praznicna dekoracija (1).jpg
Youtube printscreen/5-minute DECOR 

Saznajte i kako da napravite ogromnu mašnu za vrh jelke ili za venčić za vrata uz pomoć kartona od jaja, kako od štapića od sladoleda ili pregorele sijalice napraviti najdivnije ukrase za jelku, a od starih i neupotrebljivih ukrasa nakit...

praznicna dekoracija (4).jpg
Youtube printscreen/5-minute DECOR 

U videu vas čeka i mnoštvo ideja za praznično serviranje hrane - zanimljivih sendvičića u obliku jelki, domaće čokolade sa motivima irvasa i Orašara...

praznicna dekoracija (3).jpg
Youtube printscreen/5-minute DECOR 

Da li vam treba još neki razlog da odvojite malo vremena i razmislite o svojim novim prazničnim dekoracijama i poslasticama koje će oduševiti sve, a naročito najmlađe?

Uključite i decu u ceo proces, vremena je sasvim dovoljno da sakupite materijal, zasučete rukave i napravite najlepšu prazničnu dekoraciju do sada.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Tekst: Lepa&srećna/B.S.

BONUS VIDEO

Drvena uradi sam jelka TikTok/sharib_craftycreations

https://static.mondo.rs/Binary/77/USLOVI-KORISCENJA-WMG.pdf