Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić jedva su čekali da se iz stana u centru grada presele u udobnu kuću malo dalje od centra, piše Lepa & Srećna.

Jedna od prednosti, kako je Jelena već govorila za medije, jeste i činjenica što imaju svoje dvorište a bar delić prirode je sigurno jedan od ključnih elemenata za udoban dom.

1. Detalji iz prirode čine kuću prijatnom za boravak

Ako ne možete da imate baštu, potrudite se da bar u kući negujete sobno bilje - blizina zelenila je ono što čini ovu dnevnu sobu posebno raskošnom. 

Naravno, idealno je ako dnevna soba ima i izlaz na baštu!

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on

2. Udobna mesta u dnevnoj sobi pozivaju ukućane da rado borave u njoj

Dnevna soba obično okuplja sve ukućane i goste, pa je često uređujemo prilično formalno i konvencionalno.

Ono što ne treba zaboraviti je - udobnost! Sofa treba da bude i dovoljno izdržljiva i laka za održavanje - koža u tamnijoj boji je idealan izbor.  

Fotelje treba da budu dovoljno široke da se svako udobno smesti - ako, pritom, možemo i da se opružimo u njoj, dodajte i taburet za noge.

View this post on Instagram

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) on

3. Dnevna soba ne treba da bude opterećena nameštajem

Idealno bi bilo da plakari i ormani budu u drugim delovima kuće, a da u dnevnoj sobi imate samo elemente za sedenje - fotelje, sofe i stolice, kao i pomoćne stočiće i detalje.

Naravno, treba vam i nekoliko sitnijih komada pokućstva u koje možete da odložite neophodne sitnice - novine, daljinske upravljače i tome slično. Atraktivni ukrasni koferčići mogu biti vrlo kreativno rešenje.

View this post on Instagram

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) on