Trendovi za 2019. godinu kada je reč o enterijeru već su ustaljeni, a profesionalci su se odlučili za najnežnije pastelne nijanse sve do tamnijih boja kojim možete oplemeniti svoj životni prostor.

Zelena boja je u poslednje vreme veoma popularna, no nijansa koja očarava u 2019. godini je tamnozelena. Ova nijansa bila je popularna i davnih devedesetih godina. Ukoliko je kombinujete sa svetlosivom bojom, prostor ćete učiniti sofisticiranijim.

PageBreak

Pastelne boje su opet u trendu. Od ružičaste, ljubičaste, plave pa sve do najnežnijih nijansi ovih pastelnih boja. Usudite se i kupite kuhinju u puderasto roze boji, obojite zidove svog životnog prostora ili bar kupite detalje u ovoj boji.

PageBreak

Tamnosiva će ove sezone takođe biti u trendu i to ne svetlija nijansa, već - verovali ili ne - ona tamnija. Mnogi ovu boju smatraju neutralnom, a savršeno se kombinuje s ljubičastom, plavom i zelenom.

PageBreak

Denim plava je jedna od onih boja koja će biti gotovo najveći hit ove sezone. Ova srednja nijansa plave boje odličan je izbor za farbanje zidova u dečijoj sobi.

PageBreak

Boja zemlje - terakota - u vaš dom će uneti prirodne vibracije. Iako baš nije prikladna za zidove, pojavljuje se u dekorativnim detaljima, tepisima i boji nameštaja.

PageBreak

Bledožuta boja čini svaki prostor udobnijim. Izgleda neverovatno s tamnijim tonovima drveta.

PageBreak

Boja pečurke. Sigurno se pitate kakva je to boja, to je zapravo bež boja s manje smeđe, a više sive boje. Ova meka i prefinjena boja donosi mnogo topline u prostoriju.

PageBreak

Boja lavande svaki dom čini potpuno svežim i prostor odjednom postaje udobniji.

Izvor: Kurir/Klix.ba