Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KADA HOBI POSTANE VIŠE OD TOGA: Aleksandra Đorđević uspešno radi, a u slobodno vreme izrađuje metalne kutije koje su omiljen poklon i ambalaža

Aleksandra Đorđević izrađuje metalne kutije koje su idealan poklon ili ambalaža!

  Izvor: Valadimir Šporčić, shonnstagram

Aleksandra Đorđević je uspešna polsovna žena ali sa  istim uspehom svoju kreativnost pretače u jedinstvene ukrasne kutije koje rado daruje ili prodaje. 

Mlada Beograđanka uspešno radi dva posla, jedan za koji se školovala, drugi koji je oličenje njene kreativne ličnosti. Kada je diplomirala menadž­ment, zaposlila se u porodičnoj građevinskoj firmi, a u slobodno vreme počela je da kreira ukrasne metalne kutije, koje prenose poruke ljubavi i lepote. Love je motiv od kog je sve počelo, otkrila nam je ova talentovana dama.

Software:Adobe Photoshop CS5.1 Windows Created: 2018:11:08 10:27:08
Izvor:

Kako je sve počelo, pitali smo je za magazin Lepa&Srećna?

- Dobila sam na poklon kutiju s takvim natpisom i to me je inspirisalo da krenem u kreativnu avanturu. Izrađujem ktuije za cveće, koje sam ispočetka rado poklanjala prijateljima, a sada su dostupne preko Instagram profila loveboxbelgrade! 

Na pitanje da li izrađuje kutije za određene namene, Aleksandra nam je otkrila da ih oblikuje prema događaju! 

- Kutije za cveće koje su svadbeni poklon crvene su boje, rođendanske su ružičaste, a tu su i elegantne crne za razne proslave. To nije strogo pravilo, jer svaki događaj ima specifične aktere, mesto, atmosferu - kaže Aleksandra.

  Izvor:

Ljubav prema cveću i potreba za kreativnim izrazom njene su vodilje. Kako njene nežne ruke mogu da stvore tako čvrste i stabilne metalne kutije?

- Imam majstora limara koji izrađuje osnovnu konstrukciju, a ostalo je na meni. Namena kutija je višestruka, što im daje veću vrednost! Ja volim da poklanjam cveće i knjige, ali to nije osnovna namena mojih kutija. Kada se cveće osuši, u kutije se dugoročno mogu odložiti ne samo knjige ili ukrasni predmeti, već se u njima mogu poslužiti sitni kolači i slatkiši - kaže Aleksandra.

PROČITAJTE JOŠ: BUNDEVA KAO PRIRODNA VAZA: raskošan jesenji buket i aranžman za vaš dom (URADI SAM)

Tekst: I. M. 

Foto: Vladimir Šporčić

Izvor: Lepa & Srećna

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije