Živite u malom stanu ili garsonjeri i žudite da imate više prostora u svom domu? Da li imate teškoće da nađete prikladan trpezarijski sto? Ili komodu za sklanjanje posuđa i knjiga koja je dovoljno mala da se uklopi u vaš mali dom, piše Lepa & Srećna.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI TREND ZA KREČENJE ZIDOVA: poželećete ovako da ukrasite zidove u svojoj kući (FOTO)

Pogledajte čarobno rešenje od nemačke kompanije Vieco koja je dizajnirala multifunkcionalni trpezarijski sto! Idealan je za sve koji muku muče sa skučenim prostorom. Reč je o odlično osmišljenom komadu nameštaja koji možete sa lakoćom da rasklopite i dobijete police za tanjire i čaše ili da je pretvorite u svoju ličnu biblioteku. Velika prednost kod ovog stola je to da za samo nekoliko sekundi dobijate drugi, isto vrlo praktičan, komad nameštaja u kući.

PROČITAJTE JOŠ: JARKA BOJA JE TOP TREND U 2018: kako da nova kuhinja unese svetlost i radost u vaš dom (FOTO)

Ne treba ni da brinete da li će se po stilu uklopiti u vaš enterijer.  Dizajn je jednostavan i sveden tako da se slaže uz svaki stil u stanu. Tabla je izrađena od drveta koji je savršen prirodan element i koji se uklapa čak i uz jarke boje zidova ili šareni tepih, a tu su i pomoćni točkovi koji omogućavaju da sto ili policu s lakoćom pomerate po stanu.

Pogledajte u videu ovo odlično rešenje za male stanove koje je oduševilo sve ljubitelje multifunkcionalnog nameštaja. Uz malo veštine, možda će i vaš stolar moći da napravi nešto slično?