Mnoge fudbalske zvezde su odlučile da svoje ogromne zarade ulože u nekretnine. Zastaće vam dah kada vidite neke od najvrednijih vila fudbalera.

PROČITAJTE JOŠ: PRVA SLIKA ĆERKE KRISTIJANA RONALDA: slika zanosne mame i bebe raznežila ceo Internet (FOTO)

Kristijano Ronaldo ima kuću u elitnom delu Madrida. Kuća ima 8.600 kvadratnih metara. Poseduje sedam spavaćih soba, mali fudbalski teren, sobu za trofeje, bazen... Kuća je vredna osam miliona evra.

Zvezda Barselone Leo Mesi prošle godine je pazario vilu za 6,2 miliona evra u prestonici Katalonije. Kuća je neobičnog dizajna i poseduje ogroman bazen. Danas vredi oko 10 miliona evra.

Kliknite OVDE da pogledate još kuća slavnih fudbalera!

PageBreak

Frenk Lampard je 2004. godine je za četiri miliona funti kupio kuću u Ešeru sa bivšom verenicom Elen Rivas.

Kada se par 2012. rastao, Lampard je odlučio da je proda za sedam miliona funti. Kako nije bilo zainteresovanih kupaca, slavni fudbaler je počeo da izdaje vilu za 9.000 funti mesečno.

PROČITAJTE JOŠ: KRISTIJANO RONALDO NIKADA NIJE OBJAVIO OVU SLIKU: pogledajte fotografiju slavnog fudbalera sa svom svojom decom (FOTO)

Kuća poseduje šest spavaćih soba, tri garaže, saunu, teniski teren, bazen...

Džon Teri poseduje vilu čija vrednost je procenjena na sedam i po miliona funti.

Teri je 2014. godine kupio kuću za 4,35 miliona funti. Kuća ima sedam spavaćih soba, šest kupatila, četiri gostinjske sobe.

Zanimljivo, vila je često na meti lopova. Jednom su Terija provalnici olakšali za 400.000 funti. Vejn Runi je u Češiru izgradio vilu u koju je uložio čak 20 miliona funti. Podeljena je na tri dela, ima pet spavaćih soba, bazen, bioskop...

Najvredniju kuću od svih fudbalera ima DejvidBekam koji je 2013. godine kupio prelepu vilu u Londonu za 31,5 milion funti. Njena vrednost danas je oko 40 miliona.

Izvor: Kurir