Šik ormar jedne od najpoznatijih modnih blogerki na svetu je predmet žudnje nebrojenih devojaka, a čast da u njega zaviri pripao je magazinu Harper's Bazaar.

Autorka bloga "The Blonde Salad" Kijara Feranji udružila se s ekipom kompanije "Konzort Dizajn" kako bi svojoj kalifornijskoj riznici odeće pružila potreban makeover, a sjajan rezultat, očekivano, nije izostao.

Komadi odeće i modni detalji koji sami po sebi oduševljavaju, prema zamisli stručnog dizajnerskog tima, zasjali su na belim policama koje odnedavno krase dom italijanske blogerke i dizajnerke. Bela boja preovladava jer, kako je izjavio dizajnerski duo, ormar time dobija na fotogeničnosti, što je bitno za Instagram kao jednu od krucijalnih stvari, ako uz vaše ime stoji titula modne blogerke.

PROČITAJTE VIŠE: Savet stručnjaka za stan od 45 kvadrata: spavaća soba sa mestom za bebu uz mogućnost proširenja

Uprkos beloj boji koja je u ovom slučaju poslužila kao idealna podloga, ormar odiše vintaž energijom zahvaljujući retro detaljima poput jastuka i sofe, a priču zaokružuju nježno ružičasti momenti.

A photo posted by Consort (@consortdesign) on Dec 4, 2015 at 3:43pm PST

Više nalik na udoban kutak dnevne sobe nego na ormar, Kiarina garderoba je definitivno sjajna inspiracija ženama i devojkama širom svijeta. Lišen preteranog luksuza, topao i ženstven, ovaj garderober je projekt  koji i sami možemo izvesti u svojim domovima i spavaćim sobama.

PROČITAJTE VIŠE: Renoviranje malog prostora: kako napraviti funkcionalno kupatilo sa tuš kabinom

California Closets, firma koja je učestvovala u uređivanju blogerkinog malog carstva ima još zanimljivih ideja koje vam mogu pomoći da uredite svoj garderober. Pogledajte neke od njih. 

JOŠ IDEJA ZA UREĐIVANJE GARDEROBERA POGLEDAJTE I U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Fashion.hr

LepaiSrecna Ako želite da u vašem garderoberu vlada kreativni red a ne nered, pogledajte ove sjajne ideje za organizaciju ormana i plakara! Dizajneri potpisuju i garderober poznate modne blogerke Kiare Feranji, a to je preporuka koja se ne propušta...