Skandinavski dizajn i stil ne može da vam se ne dopadne jer u pitanju je savršeni spoj jednostavnosti, modernih elemenata i, naravno, komfora. A kako smo već navikli u skandinavskim enterijerima, i ovde su zidovi svetli - beli i bledosivi.

Ovaj moderni stan sa dosta svetlosti nalazi u Ostermalmu, velikom kraju u centru Stokholma u Švedskoj.

Stan od 85 kvadratnih metara krasi prefinjeni spoj tradicionalnog sila, sa zanimljivim detaljima kao što su visoki plafoni i uski i vrlo visoki prozori.

Otuda su sve prostorije u stanu veoma svetle i prijatne.

Dnevni boravak je vrlo svedeno namešten. Moderan jednobojni trosed dekorisan je jastucima različitih boja, kao i slikama i uramljenim fotografijama koje oživljavaju prostor i daju mu toplinu. U nastavku dnevnog boravka nalazi se moderna kuhinja u beloj boji, kao i beli trpezarijski sto sa šest drvenih stolica koje se savršeno uklapaju uz pod bez tepiha.

SAVREMENI SKANDINAVSKI STIL: moderan stan u Stokholmu
LepaiSrecna Embedded Comments: CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Glavna spavaća soba je jednostavna ali privlačna, sa bračnim krevetom u sredini, dosta prirodne svetlosti i garderobnim ormanima koji su u beloj boji kao i zidovi. Bez ručki i ukrasa, kao da je nevidljiv!

U ostalim prostorije dominira bela boja sa modernim komadima nameštaja.

Predlažemo da odmah pogledate galeriju i pronađete najbolje ideje za vaš dom...

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Harmonija i jednostavnost - ove odlike savremenog skandinavskog doma prikazane su do maksimuma u ovom primeru! Uživajte i potražite inspiraciju...