Na donjem nivou dupleksa čije uređenje potpisuje Greg Natale nalaze se dnevna soba, kuhinja, trpezarija i hodnik iz kog stepenicama ide na drugi sprat.

Iako manji stan, zbog prozirnih pregrada koje prosto upijaju dnevnu svetlost on deluje prostornije i preglednije. Pun je svetlosti i vedrih boja, što značajno pomaže efektu većeg prostora...

Kuhinjom vlada minimalizam; sklad bele i bež, začinjen zelenim. Zanimljivo  - svi kuhinjski elementi su obloženi ogledalima!

VIŠE: Ideja za ljubitelje elegantnog enterijera: dnevna soba i trpezarija u svetlim bojama

S druge strane, trpezariju od kuhinje ne deli ni jedan zid, već se jedna prostorija utapa u drugu. Jasnu granicu predstavlja samo pod. Međutim, zid koji "vodi" ka dnevnoj sobi je zapravo ogledalo! Ova igra stakla i ogledala dozvoljava dnevnoj sobi da bude prilično jednostavno uređena.

Narandžaste rotirajuće stolice neobičnog oblika umesto fotelja, čisto beli zidovi... ne čini mnogo šta ovu dnevnu sobu, ali je svakako prijatna i naprosto mami da u njoj provodite vreme.

Samo jedan zid je u tapetama sa šar(m)om prirode i pošto se ogleda na suprotnoj strani - čitavu ovu prostoriju izdvaja od drugih!

Veliko iznenađenje sačuvano je za drugi nivo stana. Naime, osim terase i spavaće sobe uređene u skladu sa ostatkom stana, kupatilo je kompletno u staklu a kapci u obliku venecijanera napravljeni su takođe od materijala koji propušta svetlost. Za trenutke osame, stanar može izabrati i kupanje skoro pod vedrim nebom...

Pošto je kada ugrađena poput bazena, doživljaj će u svakom slučaju biti nezaboravan...

Pogledajte u našoj FOTO-GALERIJI ovu igru stakala, ogledala i prelepih boja, koji čine ovaj stan neviđenim do sada!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Što više svetla, to je centralna tema ovog stana! Savršena primena brušenog stakla, smelo korišćenje ogledala... Australijski dizajner italijanskog porekla, Greg Natale ponovo će vas iznenaditi!