Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inspiracija

Uradi sam: praktična drvena polica za uredan dom (IDEALNO ZA PODSTANARE)

Autor Spomenka Maric
Autor Spomenka Maric

Želite lepu, modernu i vrlo praktičnu policu na kojoj će najzad sve vaše sitnice biti uredno složene? Takva polica svima nam je potrebna, zato nabavite potreban mateijal i napravite je!

Izvor: Foto: Promo / kreisdesign

Jednostavna polica na kojima možete zakačiti sve potrebne sitnice, a pritom izgleda vrlo lepo potrebna je u svakoj kući!

VIŠE: Napravite najlepši luster u samo par koraka 

Švajcarska dizajnerska kuća "Kreisdesign" koja se bavi dizajniranjem praktičnih komada nameštaja predstavila je policu u koju ćete se zaljubiti kako zbog jednostavnosti, tako i zbog mogućnosti da je sami napravite.

Izvor: Foto: Promo / kreisdesign

Jedini potrebni materijal je drvena šper ploča, proizvoljnih dimenzija u zavisnosti od toga koliku policu želite, izbušene rupice i drveni klinovi. Ukoliko mislite da ne biste sami mogli precizno da napravite, zamolite stolara koji će ovo za tili čas srediti.

Naročito je pogodna za podstanare koji nemaju mogućnost zbog "strogih" gazdi da buše ceo zid. Dovoljno je samo da izbušite rupe kako biste je zakačili, a u rupice na njoj okačite koliko god drvenih klinova je potrebno. Po potrebi možete premeštati klinove i na taj način formirati policu kakvu želite.

Za kuhinju ili radnu sobu gde vam je osim klinova potrebna i stalaža da ostavite pribor za jelo ili rad, uz pomoć male šper ploče i klinova vrlo jednostavno ćete rešiti i ovaj problem.

VIŠE:Kako da napravite srebrnu vodu u kućnoj režiji

U galeriji vas čekaju slike ove police, pa dobro pogledajte detalje i iskopirajte nešto slično.

Izvor: Lisa / Moj stan

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije