Beli stolnjak, srebrni odsjaj escajga, sve to se u "citatima" može pronaći i u ovim idejama za svečano postavljanje stola, ali su rešenja potpuno nova i moderna.

Ako imate stakleni sto, sigurno ćete želeti da se on lepo vidi i žao vam je da ga potpuno prekrijete stolnjakom. Zato upotrebite uske stolnjake, poznate pod nazivom "raner" ili podmetače, a pomalo nepraktičan, ali efektan ukras na slici u našoj galeriji možete da zamenite atraktivnim podmetačima u makrame tehnici.

Kombinujte bele sveće i moderne svećnjake od grubo oblikovanog stakla, korpice od pruća lakirane srebrnkastom bojom u spreju i servijete od belog veza. Pretražite fioke sa starom bižuterijom, rasparite staklene perle i upletite ih u venčiće, a čaše kombinujte u nežnim bojama. Galerija slika će vam sigurno probuditi maštu pa je prelistajte i uživajte...

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Bilo da očekujete mnoštvo gostiju na slavskoj večeri ili organizujete intimnu rođendansku proslavu u najužem krugu porodice, svečano postavljen sto doprineće vedrom raspoloženju i nezaboravnom provodu.