Koliko god nas moderan dizajn kuhinja očarao, tradicionalne od tamnog drveta daju prostoriji toplinu i duh pa ne možemo da im odolimo!

Američka kompanija koja se bavi dizajnom kuhinjskih elemenata „Sawhill“ prikazala je savršeno uređenu kuhinju od drveta i kamena. Fenjeri, drveni kredenci i starinsko posuđe u kombinaciji sa zidovima od kamena daje rustičnu notu ovom enterijeru.

Ono što predlažemo da iskopirate za svoj dom je velika drvena površina koja služi kao manji trpezarijski sto i sudopera. Naročito se preporučuje kod manjih kuhinja ili stanova gde nema mesta za pojedinačne elemente.

Ovde pogledajte 6 najlepših rustičnih kuhinja.

Unesite duh tradicije ukrasnim ljutim papričicama i drvenim elementima kao što je ovde učinjeno, zamenite klasične sijalice fenjerima i po nekom svećom. Za više ideja pogledajte našu galeriju

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Kvalitetno tamno drvo u kombinaciji sa kamenom i dodatkom starinskih elemenata karakterišu ovaj prostor koji odiše toplinom, tradicijom i nema domaćice koja ne bi želela da u ovakvoj kuhinji priprema obroke...