Astarte se nalazi na jednom od najlepših ostrva Grčke, Santoriniju, gde zaljubljeni širom sveta rado dolaze kako bi slavili svoju ljubav... Ovaj spektakularni butik hotel ima samo devet soba, ali svaka odiše luksuzom kao i specijalnom romantičnom atmosferom.

Odmaralište pruža autentičan pogled i doživljaj ostrva Santorini, svaka soba ima poseban "šmek" a svi bazeni koji su na raspolaganju prostiru se naizgled ravno ka horizontu. Arhitekta Augustis Krousis objasnio je kako je "magija u detaljima apartmana".

Tavanice nad džakuzi kadama krase Svarovski kristali, poput zvezda, a svaki gost može dodatno da bira specijalne usluge kako bi svi maksimalno uživali. Umirujući beli i plavi tonovi koji vladaju ovim hotelom odmaraju duh i telo, dok božanstveni tirkizni "beskrajni" bazen pruža dašak drame, pružajući pogled na stenovite litice i Egejsko more.

Pogledajte galeriju fotografija ove moderne romantične oaze. 

Tekst: M. G.

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Inspirisan drevnom mediteranskom kulturom, grčki arhitekta Augustis Krousis dizajnirao je veličanstveni butik hotel sa samo devet soba, gde zaljubljeni širom sveta rado dolaze kako bi slavili svoju ljubav...