Vilu "Palazzo Hedoné" u sicilijanskom gradu Scila mnogi nazivaju rajskim mestom, a kada pogledate fotografije shvatićete i zbog čega.

Smeštena u gradiću koji pod zaštitiom Unesko-a garantuje vrhunski komfor, ali i pogled na predivnu prirodu Scile.

Ova vila koja je pretvorena u butik hotel datira još iz davne 1737. godine kada je u njoj živela aristokratska porodica. Međutim, dugi niz godina bila je zapuštena građevina i na rubu propasti dok je 2007. godine nisu otkupila dva gosta koje je oduševila lepota i mesto na kome je smeštena.

Godinu dana kasnije započela je trogodišnja rekonstrukcija vile koja danas važi za jedan od najljepših butik hotela u Europi.

Ovde pogledajte 10 najlepših hotelskih balkona na svetu.

Kompleks se sastoji od prelepih stepenica i terasa od kamena. Čini se kako svaka šetnja dovede do nekog genijalnog sakrivenog kutka u kojem gost može da uživa i opusti se.

10 soba ukusno uređenih s kombinacijom modernog i antičkog nudi ovaj luksuzni objekat. Pored luksuznih soba, vila se može pohvaliti i sa dva bazena.

Spoljašnji bazen ima pogled koji se teško može nadmašiti: sa ležaljke možete odmarati oči na starim gradskim zidinama i raskošnoj crkvi sv. Bartolomeja. Nad unutrašnjim bazenom nadvija se stakleni krov koji za vreme lošeg vremena zatvara i omogućava uživanje u bazenu tokom cele godine.

Pored unutrašnjeg bazena smešten je veliki elegantni sto idealan za romantične večere i druženja. Gastromonska ponuda podrazumeva se da je vrhunska i raznovrsna što opravdava cenu od 14.000 eura koliko zainteresovani posetilac treba da izdvoji ako želi nedelju dana da uživa u ovom kompleksu.

Pogledajte galeriju slika i uživajte u prizorima koje slede!

LepaiSrecna Kada se spoje luksuz, duh antike, neverovatno lepa priroda i moderni elementi, titula jednog od najlepšeg hotela u Evropi je očekivana!