Kada je reč o modernim domovima, mnogi dizajneri izbegavaju korišćenje prirodnog drveta. 

Ono, naravno, nije lako za obradu i teško je pronaći dobro osušeno, kvalitetno drvo. Međutim, svaki trenutak proveden u potrazi i obradi isplatiće se u krajnjem efektu.

U ovom stanu, dizajnerski tim PartiDesign latio se upravo takvog posla i uredio prostor tako da ostavlja utisak odlične kombinacije rustike i modernog dizajna.

Naročito pažnju privlače drvene police, prelepe ali i izuzetno praktične, postavljene tako da se mogu koristiti i u radnom prostoru i u dnevnom boravku.

Drvo ćete naći na zidovima, podovima  pa čak i na plafonu, ali kvalitet prirodnog materijala je takav da nema jednoličnosti. 

Drvo je boje peska, nije ofarbano i na taj način njegov sjaj dolazi do punog izražaja. Ovakav prostor idealan je tamo gde ima dosta sunčeve svetlosti, jer drvo u kombinaciji sa neutralnim tonovima poput sive i bele daje jedan neobičan i veoma autentičan prostor.

Viseće lampe koje se nalaze na drvenom plafonu se suptilno razlikuju u veličini i na taj način daju prostoru pomalo vragolast izgled koji formu drveta čini suptilnijom.  Masivna bela komoda sa fiokama vešto sakriva sitnice koje niste spremni da pokažete i savršeno se uklapa u trpezarijski deo zbog kojeg stan deluje vizuelno veći. Polica sa kolekcijom šolja izgleda neodoljivo i savršeno se uklapaju u ambijent. Pogledajte detalje u galeriji za koju smo sigurni da će vam pričiniti veliko zadovoljstvo.

Tekst: Ana Pantić

Izvor: Lisa / Moj stan