Kada pogledamo savršene slike hotela „Saint-Barth Isle de France“ koji se nalazi na obali karipskog mora, poželimo da se za trenutak nađemo u luksuznom enterijeru ovog ekskluzivnog zdanja.

Osim što osvaja luksuzom i bogatom ponudom atrakcija koje pruža, spade u butik hotele, pa gosti mogu izabrati da li žele sobu sa pogledom na more ili da uživaju u tropskom vrtu.

Od ukupno 40 soba, apartmana i vila opremljenih najmodernijom tehnologijom, enterijer odiše vintidžom i skupocenim francuskim tkaninama. Bela boja koja preovladava, savršeno se uklapa sa prirodom spolja. Bujna vegetacija i tirkizno more pravi su odmor za oči.

Ovde pogledajte luksuzni hotel u kome u su Novak i Jelena Đoković rekli "da".

Gostima hotela na raspolaganju i odlični kuhinjski specijaltiteti, ronilačka oprema kojom mogu istražiti dubine karipskog mora, ali i rashlađenu bocu najfinijeg šampanjca koja se dobija kao znak dobrodošlice.

Svaka soba uređena je za potpuno opuštanje, uz savršen balans modernog uređenja i starinskih komada nameštaja. U galeriji pogledajte ovog luksuznog butik hotela.

LepaiSrecna Kada kažemo "raj na zemlji" većina od nas pomisli na kristalno čisto more, savršenu plažu, tropsku prirodu i spa tretman! Sve navedene blagodeti su se spojile u jednom francuskom hotelu koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim...